Lifestyle | After school

Wearing loafers from Zara, cut off jeans from COS, coat from Vila, sunglasses from Gucci, top from H&M and bag from Armani Jeans.

Jeg tenkte at jeg skulle begynne med noe nytt her på bloggen. Nemlig en slags liten spalte ved navn Lifestyle, hvor dere selvfølgelig skal få se hva jeg har på meg, men også litt annet. Hva tror dere om det? Først ut er i alle fall After school. For i dag leverte jeg den første eksamenen, noe som ble feiret med litt tapas og nye godbiter fra Zara.

-
I’m thinking about starting with something new on my blog. A little thing called Lifestyle, where you’ll get to see what I’m wearing of course, but also other stuff.  So what do you think? First out is After school. Because today I finished the first exam, which I celebrated with tapas and some new stuff from Zara. 

SHARE

stylemag

Comments

  1. Anita says

    Bor i Oslo så det selges vel kanskje noen Vila klær på Oslo City? Jeg får titte litt rundt :)

Share Your Thoughts