søke lån

Forbrukslån til reise

Etableringsgebyret er der for at banken skal dekke inn kostnader ved å opprette lånet. Hvor mye dette er varierer fra bank til bank, men ligger gjerne rundt tusenlappen. Tusen kroner er kanskje ikke så mye når du låner hundre tusen, men legger du til termingebyrer og renter på lånet i tillegg, blir det fort betydelige summer. Derfor, når du skal finne et gunstig forbrukslån, er det viktig for din egen skyld, at du finner et lån med gunstige betingelser hele veien.

Så hvordan kan du finne lån med gode betingelser? Hent inn flere lånetilbud samtidig og ikke hopp på første og beste. Det kan spare deg mange penger på lang sikt!

Forbrukslån til reise

Ruger du på en drøm om kritthvite strender og asurblått vann? Da kan løsningen være et billig forbrukslån på dagen. Et forbrukslån lar deg oppfylle alle drømmer du måtte ligge inne, fordi denne typen lån er uten sikkerhet, noe som betyr du i praksis kan bruke pengene på hva du vil. Det er veldig mange banker som tilbyr dette på det norske markedet, og mange aktører betyr gjerne konkurranse.

Før du går i gang med å låne, er det lurt å sammenligne ulike tilbud på forhånd. Har du et klart bilde av hvor mye du vil låne, er det helt på sin plass å hente inn flere tilbud.